Twee fotografen zien meer dan één.
“Als je links kijkt, zie je rechts niets”. Het is misschien een flauwe grap, maar er zit wel een kern van waarheid in. Een fotograaf kan zijn camera maar op één punt tegelijk focussen.
Laat je bruiloft vastleggen door twee fotografen voor een compleet beeld van jullie bruiloft.
Twee fotografen zien immers meer dan één. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan met ieder onze eigen specialisatie.
Als de ene fotograaf zich, bijvoorbeeld bij de binnenkomst, richt op het bruidspaar, kan de andere fotograaf zich op de emoties van de gasten richten. Zoals de verraste blik van de moeder van de bruid bij de binnenkomst van het bruidspaar op de onderstaande foto.


Twee fotografen maken jullie dag in beeld compleet

Tijdens de bruiloft mengen beide fotografen zich tussen de gasten. We gaan subtiel te werk, zetten geen dingen in scène maar fotograferen op een onopvallende manier wat er gebeurt. Door vanuit verschillende perspectieven te fotograferen maken we het verhaal van jullie dag in beeld compleet. Zo zorgen we voor
een variatie in overzichts-, sfeer- en detailfoto’s.


Twee fotografen kunnen op twee plaatsen tegelijk zijn

Over de gehele dag heen zijn er meerdere momenten waarbij we ons opsplitsen. Zoals aan het begin van de dag wanneer de één de voorbereidingen van de bruidegom vastlegt en de ander op dat zelfde moment het aantrekken van de jurk bij de bruid. Ook tijdens de receptie, als één fotograaf het aansnijden van de taart fotografeert en de ander de zorgvuldig ingerichte dinerzaal vastlegt.


Twee fotografen op je bruiloft; een waardevolle investering

Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijk kom je voor allerlei keuzes te staan. Keuzes die vaak ook verschillende kosten met zich meebrengen. Met 2 fotografen in zee gaan brengt uiteraard meer kosten met zich mee dan wanneer je 1 fotograaf inhuurt, daar zijn we ons zeer van bewust. Dit betekend echter niet dat jullie nu moeten denken dit wordt te duur, maar bekijk zeker onze pakketprijzen. Daar waar locatie, muziek & eten na de trouwdag als herinnering vervagen, blijven de foto’s van deze momenten een leven lang bij jullie. De investering meer dan waard.


Wij hebben verschillende mogelijkheden als pakket samengesteld. Klik daarvoor op: Prijzen en mogelijkheden.

Klik hier voor een impressie van een aantal bruifloften.

error: Content is protected !!